Bezlepkové KROTONOS Los Křupos 150g EKO

Novinka TOP chuť
89 Kč
Dostupné

Bezlepkové KROTONOS zvyšují obsah dietní prebiotické vlákniny v polévkách a salátech. Skvěle se hodí jako bezlepkové krotonky do krémových zeleninových polévek. Nerozmočí se a zasytí. Přestože jsou bezlepkové, mají skvělou originální chuť. Jsou snadno stravitelné, nezatěžují žaludek, v zeleninové polévce jsou ideální teplou lehkou večeří nebo teplou zdravou odpolední svačinou. Vyhovují principům zdravé, vyvážené a dietní stravy. Vhodné při redukční dietě, denní doporučená porce je 50 g.


Bezlepkové potraviny s vysokým obsahem vlákniny jsou módním trendem, více se dočtete v článku Speciální bezlepkový balíček.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Trvanlivé slané pečivo s vysokým obsahem vlákniny.

  • Zvyšuje obsah prebiotické dietní vlákniny v jídle. Má příznivý vliv na trávení a na symbiotickou střevní mikroflóru.
  • Je lehce stravitelné, nezatěžuje žaludek, chuťově se výborně hodí k zeleninovým polévkám, rychle zasytí.
  • Vyrobeno šetrným způsobem pečení, který zachovává nutriční hodnoty přírodních surovin.
  • 100 % vyhovují principům vyvážené a zdravé stravy.
  • Vyhovují specifickým požadavkům těhotných a kojících žen, veganů, vegetariánů a diabetiků.
  • Vysoká a kontrolovaná kvalita přírodních surovin.
  • Pouze suroviny vypěstované v ČR a EU.
  • Vyráběno originálním postupem výhradně v ČR.

los-krupos-bezlepek-specialni-bezlepkovy-balicek

Výživové hodnoty

Výživové údaje 100g 50g
Energie 1604 Kj 802 kJ
Tuky 11,60 g 5,80 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,50 g 0,75 g
Sacharidy 58,80 g 29,40 g
z toho cukry 0,60 g 0,30 g
Vláknina 6,12 g 3,06 g
Bílkoviny 10,90 g 5,45 g
Sůl 1,00 g 0,50 g

Prozkoumejte naše unikátní složení

Bramborové vločky

Rýžová mouka

Kukuřičná mouka

Rostlinné proteiny (10 %)

Slunečnicový olej

Čiroková mouka

Dietní bezlepková kukuřičná vláknina

Bramborový škrob

Kypřící prášek

Sůl

Sušená pažitka

Sušený plod papriky

Kurkuma

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: