Novinka Los Křupos KROTONOS

Pokud rádi zdravě vaříte zeleninové polévky, milujete zeleninové saláty a oblíbili jste si zdravé proteinové svačinky Los Křupos, pak je novinka KROTONOS vyvinutá doslova na míru, pro Vás. Proteinové krutonky KROTONOS do polévek a salátů vycházejí ze složení oblíbených Kejksů, mají obdobnou chuť, stejný obsah proteinů a stejné zdravotní benefity. Jsou pečené upraveným postupem, který zajistí, že KROTONOS v polévce zůstávají krásně křupavé.

KROTONOS jsou špičkovým proteinovým zdrojem pro zdravý životní styl a pro zdravou životosprávu nebo redukční diety. Již tradičně si uchovává řadu benefitů pro sportovce, KROTONOS umožňuje sportovcům chuťově příjemnou kombinaci s polévkami a saláty, stylově.

los-krupos-krotonos-proteinove-krutonky-do-polevek-opt

Praktické EKO balení

KROTONOS jsme se rozhodli zabalit do praktického EKOnomického i EKOlogického, opakovaně uzavíratelného sáčku bez plastů. 150 g balení představuje 4-6 plnohodnotných porcí proteinových krutonků. Sáček se vejde do skříňky v kuchyni, ale i do batohu nebo do cestovního zavazadla. Nezapomněli jsme ani na outdoorové použití. Takové zdravé vaření v přírodě KROTONOS prostě sluší a je na to připravené, vyladěné.

los-krupos-eko-baleni-pro-proteinove-krutonky-krotonos-do-polevek-opt

KROTONOS lehce stravitelné proteiny

Nenechte se mýlit, Los Křupos nejsou jen špičkové rostlinné proteiny pro ženy a pro děti. Chlapi mají tendenci rostlinné proteiny podceňovat, tvrdí, že ty jediné správné jsou živočišné a z masa. No jistěěěěě, rozumíme, chuť masa je pro chlapa nenahraditelná. Fakta a odborné důkazy však prokazují, že pro stavbu svalové hmoty jsou rostlinné proteiny stejně „výkonné“ a svou stravitelností a dalšími zdravotními benefity dokonce živočišné proteiny předčí (zde odkaz na článek odborné podpory Kejksy obsahují skvělý hrachový protein).

Zdravé polévky a saláty s KROTONOS proteiny

Doporučujeme to rozjet s naší oblíbenou zdravou polévkou s KROTONOS z karotky, černé čočky nebo z pórku nebo salátem z červené řepy. Přejeme dobrou chuť a spoustu příjemných zážitků a radost ze sportu s LOS KŘUPOS.

Karotkový krém s proteinovými KROTONOS

  • 1 střední cibule
  • 1/2 karotky
  • 1 kostka zeleninového bujónu
  • 70g másla
  • 150ml smetany
  • Sůl
  • Zázvor- malý kousek
  • Los Křupos KROTONOS

Na rozpuštěném másle orestujeme nakrájenou cibuli společně s nastrouhanou karotkou a zázvorem. Zalijeme vodou, zasolíme a přidáme bujón. Povaříme do měkka, rozmixujeme do hladka v mixéru, popřípadě přecedíme. Dochutíme smetanou a solí. Servírujeme s krotony Los Křupos.

karotkovy-krem-s-krotonos-los-krupos

Salát z červené řepy

  • 2 ks červené řepy (velké)
  • Listový salát - frisée
  • Feta sýr
  • Semínka na dozdobení (konopná)
  • Sůl, pepř
  • Los Křupos KROTONOS

Dresink

  • 0.8 dc balsamico krema di Modena
  • Šťáva z 1 pomeranče
  • Sůl

Uvařenou a oloupanou řepu nakrájíme na tenká kolečka, navrch navrstvíme salátové lístky, obsypeme sýrem feta a zastříkneme dresinkem. Nakonec dozdobíme konopnými semínky, krotony Los Křupos a plátkem sušeného masa. Salát můžete vyměnit za jiný, taktéž i semínka. Všem přeji dobrou chuť. Vaše Jarka.

salat-z-cerstve-repy-s-los-krupos-krutonkami-krotonos

Polévka z černé čočky s KROTONOS

polevka-z-cerne-cocky-s-los-krupos-krutonkami-krotonos-opt

Rychlá varianta

  • 150 g černé drobnozrnné čočky
  • 1 kostka kořeněného zeleninového bujónu
  • 0,5 l vody
  • 2 vrchovaté lžičky mouky z červené čočky nebo polohrubé mouky
  • Los Křupos KROTONOS

Propláchnutou čočku dáme vařit do studené vody, po cca 25 minutách od přivedení k varu přidáme bujónovou kostku a po jejím rozpuštění zahustíme moukou, krátce provaříme a můžeme servírovat posypané porcí (30-50 g) Los Křupos KROTONOS.

Pomalá varianta

Místo zeleninového bujónu použijeme domácí zeleninový vývar: kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, pastiňák, celer) nakrájíme na drobné kostičky, dáme do hrnce a cca 2 hodiny pomalu vaříme s kmínem celým česnekem a cibulí. V připraveném vývaru uvaříme do měkka čočku, zahustíme moukou a nakonec podle chuti osolíme a okořeníme majoránkou a pepřem. Posypeme porcí (30-50 g) Los Křupos KROTONOS.

Pórková polévka s KROTONOS

Pórek nakrájíme na kolečka, která ještě přepůlíme, podusíme na kousku másla zasypeme moukou a rozmícháme se studenou vodou, aby nevznikly hrudky, přidáme sůl, kmín a pepř a vaříme do změknutí pórku cca 20 min. Podáváme s porcí (30-50 g) Los Křupos KROTONOS.

Cuketová polévka s proteinovými KROTONOS

  • 1 větší cibule
  • 2 střední cukety
  • 1 kostka zeleninového bujonu
  • 5 lístků máty
  • 70g másla
  • 1 lžička solamylu
  • 1 smetana do omáček ( 15% )
  • Sůl, pepř
  • Los Křupos KROTONOS

Cibuli a cuketu nakrájíme na kostičky, na másle orestujeme, osolíme, opepříme a zalijeme vodou. Přidáme bujon a krátce povaříme. Poté přidáme mátu a vše rozmixujeme do hladka. Dochutíme solí a pepřem a nakonec zjemníme smetanou. Pokud by se Vám polévka zdála příliš řídká, může se zahustit solamylem. Polévka se velmi krátce vaří a tím si zachová krásnou, zelenou barvu cuket. Nakonec servírujeme s krotony Los Křupos.

cuketova-polevka-s-proteinovymi-krotonos-los-krupos

Stejným postupem můžeme pripravit cibulovou, pórkový Celeron či mrkvový krém. Pouze vynecháte mátu. Všem přeji dobrou chuť. Vaše Jarka

Sdílejte s námi Vaše recepty a oceníme Vás

Všichni příznivci LOS KŘUPOS, neváhejte a pište nám na zakaznickalinka@fytopharma.cz své oblíbené recepty s Los Křupos KROTONOS. Vaše recepty oceníme hodnotným balíčkem Los Křupos zdarma a recepty budeme sdílet s ostatními. Tak KŘUPNĚTE DO TOHO!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení