Novinka Los Křupos KROTONOS

Pokud rádi zdravě vaříte zeleninové polévky, milujete zeleninové saláty a oblíbili jste si zdravé proteinové svačinky Los Křupos, pak je novinka KROTONOS vyvinutá doslova na míru, pro Vás. Proteinové krutonky KROTONOS do polévek a salátů vycházejí ze složení oblíbených Kejksů, mají obdobnou chuť, stejný obsah proteinů a stejné zdravotní benefity. Jsou pečené upraveným postupem, který zajistí, že KROTONOS v polévce zůstávají krásně křupavé.

KROTONOS jsou špičkovým proteinovým zdrojem pro zdravý životní styl a pro zdravou životosprávu nebo redukční diety. Již tradičně si uchovává řadu benefitů pro sportovce, KROTONOS umožňuje sportovcům chuťově příjemnou kombinaci s polévkami a saláty, stylově.

los-krupos-krotonos-proteinove-krutonky-do-polevek-opt

Praktické EKO balení

KROTONOS jsme se rozhodli zabalit do praktického EKOnomického i EKOlogického, opakovaně uzavíratelného sáčku bez plastů. 150 g balení představuje 4-6 plnohodnotných porcí proteinových krutonků. Sáček se vejde do skříňky v kuchyni, ale i do batohu nebo do cestovního zavazadla. Nezapomněli jsme ani na outdoorové použití. Takové zdravé vaření v přírodě KROTONOS prostě sluší a je na to připravené, vyladěné.

los-krupos-eko-baleni-pro-proteinove-krutonky-krotonos-do-polevek-opt

KROTONOS lehce stravitelné proteiny

Nenechte se mýlit, Los Křupos nejsou jen špičkové rostlinné proteiny pro ženy a pro děti. Chlapi mají tendenci rostlinné proteiny podceňovat, tvrdí, že ty jediné správné jsou živočišné a z masa. No jistěěěěě, rozumíme, chuť masa je pro chlapa nenahraditelná. Fakta a odborné důkazy však prokazují, že pro stavbu svalové hmoty jsou rostlinné proteiny stejně „výkonné“ a svou stravitelností a dalšími zdravotními benefity dokonce živočišné proteiny předčí (zde odkaz na článek odborné podpory Kejksy obsahují skvělý hrachový protein).

Zdravé polévky a saláty s KROTONOS proteiny

Doporučujeme to rozjet s naší oblíbenou zdravou polévkou s KROTONOS z karotky, černé čočky nebo z pórku nebo salátem z červené řepy. Přejeme dobrou chuť a spoustu příjemných zážitků a radost ze sportu s LOS KŘUPOS.

Karotkový krém s proteinovými KROTONOS

  • 1 střední cibule
  • 1/2 karotky
  • 1 kostka zeleninového bujónu
  • 70g másla
  • 150ml smetany
  • Sůl
  • Zázvor- malý kousek
  • Los Křupos KROTONOS

Na rozpuštěném másle orestujeme nakrájenou cibuli společně s nastrouhanou karotkou  a zázvorem. Zalijeme vodou, zasolíme a přidáme bujón. Povaříme do měkka, rozmixujeme do hladka v mixéru, popřípadě přecedíme. Dochutíme smetanou a solí. Servírujeme s krotony Los Křupos.

karotkovy-krem-s-krotonos-los-krupos

Salát z červené řepy

  • 2 ks červené řepy (velké)
  • Listový salát - frisée
  • Feta sýr
  • Semínka na dozdobení (konopná)
  • Sůl, pepř
  • Los Křupos KROTONOS

Dresink

  • 0.8 dc balsamico krema di Modena
  • Šťáva z 1 pomeranče
  • Sůl

Uvařenou a oloupanou řepu nakrájíme na tenká kolečka, navrch navrstvíme salátové lístky, obsypeme sýrem feta a zastříkneme dresinkem. Nakonec dozdobíme konopnými semínky, krotony Los Křupos a plátkem sušeného masa. Salát můžete vyměnit za jiný, taktéž i semínka. Všem přeji dobrou chuť. Vaše Jarka.

salat-z-cerstve-repy-s-los-krupos-krutonkami-krotonos

Polévka z černé čočky s KROTONOS

polevka-z-cerne-cocky-s-los-krupos-krutonkami-krotonos-opt

Rychlá varianta

  • 150 g černé drobnozrnné čočky
  • 1 kostka kořeněného zeleninového bujónu
  • 0,5 l vody
  • 2 vrchovaté lžičky mouky z červené čočky nebo polohrubé mouky
  • Los Křupos KROTONOS

Propláchnutou čočku dáme vařit do studené vody, po cca 25 minutách od přivedení k varu přidáme bujónovou kostku a po jejím rozpuštění zahustíme moukou, krátce provaříme a můžeme servírovat posypané porcí (30-50 g) Los Křupos KROTONOS.

Pomalá varianta

Místo zeleninového bujónu použijeme domácí zeleninový vývar: kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, pastiňák, celer) nakrájíme na drobné kostičky, dáme do hrnce a cca 2 hodiny pomalu vaříme s kmínem celým česnekem a cibulí. V připraveném vývaru uvaříme do měkka čočku, zahustíme moukou a nakonec podle chuti osolíme a okořeníme majoránkou a pepřem. Posypeme porcí (30-50 g) Los Křupos KROTONOS.

Pórková polévka s KROTONOS

Pórek nakrájíme na kolečka, která ještě přepůlíme, podusíme na kousku másla zasypeme moukou a rozmícháme se studenou vodou, aby nevznikly hrudky, přidáme sůl, kmín a pepř a vaříme do změknutí pórku cca 20 min. Podáváme s porcí (30-50 g) Los Křupos KROTONOS.

Cuketová polévka s proteinovými KROTONOS

  • 1 větší cibule
  • 2 střední cukety
  • 1 kostka zeleninového bujonu
  • 5 lístků máty
  • 70g másla
  • 1 lžička solamylu
  • 1 smetana do omáček ( 15% )
  • Sůl, pepř
  • Los Křupos KROTONOS

Cibuli a cuketu nakrájíme na kostičky, na másle orestujeme, osolíme, opepříme a zalijeme vodou. Přidáme bujon a krátce povaříme. Poté přidáme mátu a vše rozmixujeme do hladka. Dochutíme solí a pepřem a nakonec zjemníme smetanou. Pokud by se Vám polévka zdála příliš řídká, může se zahustit solamylem. Polévka se velmi krátce vaří a tím si zachová krásnou, zelenou barvu cuket. Nakonec servírujeme s krotony Los Křupos.

cuketova-polevka-s-proteinovymi-krotonos-los-krupos

Stejným postupem můžeme pripravit cibulovou, pórkový Celeron či mrkvový krém. Pouze vynecháte mátu. Všem přeji dobrou chuť. Vaše Jarka

Sdílejte s námi Vaše recepty a oceníme Vás

Všichni příznivci LOS KŘUPOS, neváhejte a pište nám na zakaznickalinka@fytopharma.cz své oblíbené recepty s Los Křupos KROTONOS. Vaše recepty oceníme hodnotným balíčkem Los Křupos zdarma a recepty budeme sdílet s ostatními. Tak KŘUPNĚTE DO TOHO!